Tandartsbehandelingen

Tandartsbehandelingen en specialisaties

Om je tanden in goede gezondheid te houden zijn diverse tandartsbehandelingen soms nodig. In onze tandartspraktijk hebben we voor elke tandartsbehandeling een specialist in huis. Mocht het nodig zijn dat er een specialist naar je gebit kijkt dan kan dat gewoon in onze tandartspraktijk. Wel zo makkelijk.

Ook besteden wij veel aandacht aan de zorg van onze patiënten. Daarom hebben we ook specialisten in huis die zich richten op de wensen en vereisten van onze patiënten. Zo is er een angsttandarts, kindertandarts, mondhygiënist, preventie assistente, en een vrouwelijke tandarts. Al onze tandartsen spreken zowel Nederlands als Engels.

Tandartscontrole

Wil je je gebit in goede gezondheid houden dan is het verstandig om twee keer per jaar op tandartscontrole te gaan. Het is beter om tandheelkundige problemen te voorkomen dan te genezen.

Lees alles over een tandartscontrole >>

Gaatjes vullen

Heb je last van je tand bij koud of warm drinken? Dan kan je wel eens een gaatje hebben. Laat het gaatje vullen door de tandarts en voorkom dat het leidt tot serieuze problemen. Wij werken met vullingen die nauwelijks zichtbaar zijn in het gebit.

Lees alles over gaatjes vullen >>

Wortelkanaalbehandeling

Wanneer een gaatje te lang onbehandeld blijft kan dit leiden tot serieuze problemen aan het gebit. Een wortelkanaalbehandeling kan dan nodig zijn. Onze endodontoloog is gespecialiseerd in het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen en voert honderden wortelkanaalbehandelingen uit per jaar.

Lees meer over wortelkanaalbehandelingen >>

Kies trekken

Als tandarts wil je altijd voorkomen dat een kies getrokken moet worden. Toch kan je in sommige gevallen niets anders dan een kies trekken wanneer deze niet meer te redden valt. De uitzondering is de verstandskies die in veel gevallen getrokken wordt om andere tanden en kiezen niet in de weg te zitten.

Lees alles over kiezen trekken >>

Een kroon of brug plaatsen

Kiezen de niet te redden waren worden veelvuldig vervangen door het plaatsen van een kroon of een brug. Dit om het algehele aangezicht van je gebit niet te laten leiden onder een slechte tand of kies. Onze tandarts Jeroen Meuter is gespecialiseerd in het plaatsen van kronen en bruggen.

 

Implantaten gebit

Met tandimplantaten kan je tanden en kiezen die je verloren bent weer in ere herstellen. De tanden die geplaatst worden zijn nauwelijks van echte tanden te onderscheiden en geven je je glimlach weer terug. Onze tandarts Jeroen Meuter heeft zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van implantologie.

Lees alles over tandimplantaten >>

Esthetische tandheelkunde

Ben je ontevreden over hoe je gebit eruit ziet? Dan kunnen we met esthetische tandheelkunde je gebit aanpassen zodat je met een zelfverzekerd gevoel je glimlach weer durft op te zetten. Je hoeft je niet langer te schamen voor je gebit maar kan stralen als nooit tevoren.

Lees alles over esthetische tandheelkunde >>

Kindertandarts

Het belangrijkste van een bezoek aan de kindertandarts is dat het een prettige ervaring is. Hierdoor voorkom je dat er angst voor de tandarts ontstaat. Uiteraard is ook voor je kind een gezond gebit erg belangrijk en daarom behandelen we het gebit op een prettige manier voor je kind.

Lees meer over de kindertandarts >>

Angsttandarts

Helaas zijn er in Nederland toch vrij veel mensen bang voor de tandarts. Hierdoor wordt het gebit vaak verwaarloosd doordat een bezoek aan de tandarts wordt overgeslagen. Met een bezoek aan de angsttandarts wordt je gerustgesteld zodat de behandeling zo prettig mogelijk verloopt.

Lees alles over de angsttandarts >>

Professionele gebitsreiniging

Hoe goed je ook poetst, helaas vormt er op elk gebit tandsteen. Daarom is het advies om je gebit twee keer per jaar professioneel te laten reinigen door een mondhygiënist. Deze verwijdert het tandsteen dat je zelf helaas niet kan wegpoetsen en voorkomt tandvleesontstekingen en gaatjes.

Lees alles over professionele gebitsreinigingen >>

Fluoride behandeling

Voor kinderen die hun volwassen tanden krijgen zijn er fluoride behandelingen. Twee keer per jaar helpt een fluoride behandeling om het gebit sterk te houden en gaatjes te voorkomen. Deze fluoride behandeling begint meestal in het zesde levensjaar van een kind.

Lees meer over fluoride behandelingen >>

Sealen van het gebit

Over het algemeen worden kiezen van kinderen geseald. Toch is het ook mogelijk om dit bij volwassenen uit te voeren. Het sealen van een kies helpt te voorkomen dat er gaatjes ontstaan in de kies. Het is dus een preventieve behandeling om je gebit in goede gezondheid te houden.

 

Tanden polijsten

Wil je een schoon en mooi wit gebit? Dan wordt er al snel gedacht aan tanden bleken maar tanden polijsten is een hele goede oplossing hiervoor. Je tanden worden niet alleen witter maar ook schoner. Je voelt dat je tanden schoner zijn dan ooit tevoren.

Lees meer over tanden polijsten >>

Tandsteen verwijderen

Op elk gebit vormt zich tandsteen. Hoe goed je ook poetst. Tandsteen verwijderen is helaas niet mogelijk met je tandenborstel. Uiteindelijk kan tandsteen de kans op gaatjes vergroten en daarom moet het tandsteen verwijderd worden.

Lees alles over het verwijderen van tandsteen >>

[unex_ce_button id="content_62dscflqh,column_content_21ek7412x" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#f49900" button_padding="3px 24px 3px 24px" button_border_width="2px" button_border_color="#f78300" button_border_radius="4px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#f78300" button_border_hover_color="#f78300" button_link="https://janvannassau.nl/tandarts-online-afspraak-den-haag/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]AFSPRAAK MAKEN[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_62dscflqh,column_content_d83vn6rd9" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#f49900" button_padding="3px 24px 3px 24px" button_border_width="2px" button_border_color="#f78300" button_border_radius="4px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#f78300" button_border_hover_color="#f78300" button_link="https://janvannassau.nl/nieuwe-patient/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]INSCHRIJVEN[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_62dscflqh,column_content_cza91sfyb" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#f49900" button_padding="3px 24px 3px 24px" button_border_width="2px" button_border_color="#f78300" button_border_radius="4px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#f78300" button_border_hover_color="#f78300" button_link="https://janvannassau.nl/gebitsproblemen/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]GEBITSPROBLEMEN[/ce_button]