Tanden polijsten

Voor witte en schone tanden

Wil je wittere tanden en gezondere tanden? Dan is het polijsten van je tanden de oplossing voor jou. Tanden polijsten is iets wat vaak gebeurt na afloop van een behandeling om tandsteen te verwijderen. Daarnaast is het polijsten van je tanden ook onderdeel van een professionele gebitsreiniging behandeling. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse afspraak te maken om je tanden te polijsten.

 

Oorzaken tandaanslag

Het is normaal dat er aanslag op je tanden komt. Dit komt onder andere door het gebruik van voedsel, drank en tabak. Denk hierbij aan aanslag die voorkomt door het drinken van thee, koffie, cola of rode wijn. Het roken van sigaren of sigaretten is een andere veroorzaker van aanslag op je tanden.

 

Tandaanslag verwijderen

Het verwijderen van aanslag op je tanden is niet alleen belangrijk zodat je tanden er witter, schoner en gezonder uitzien. Het is ook belangrijk om je tanden in goede gezondheid te houden. Dit voorkomt namelijk dat de tandaanslag je gebit aantast. Het verwijderen van tandaanslag doet onze preventie assistente of mondhygiƫniste door het polijsten van je tanden.

Met het polijsten van je gebit verwijderen we niet alleen tandaanslag, maar ook tandplak en een oud eiwitlaagje op je tanden. Dit maakt je tanden niet alleen mooier maar voorkomt ook het krijgen van gaatjes, preventieve mondzorg dus.

Tanden polijsten behandeling

Onze preventieassistente brengt tijdens een behandeling om je tanden te polijsten speciale polijstpasta aan. Dit doet ze door de polijstpasta aan te brengen op de tanden en kiezen. Daarna worden de tanden en kiezen gepolijst met een speciale borstel.

 

Resultaat van tanden polijsten

Het polijsten van je tanden heeft een verbazingwekkend resultaat. Je tanden zijn een aantal tinten witter en voelen schoner aan als ooit te voren. Een stralend wit gebit is het resultaat. De tanden zijn ook gladder dan voorheen. Dit zorgt ervoor dat tandplak zich ook moeilijker kan hechten aan je tanden.

 

Laat je tanden polijsten door ons tandheelkundig team

Het is mogelijk om online een afspraak te maken om je tanden te polijsten. Kies een tijd en dag van je voorkeur en wij zorgen ervoor dat een van onze preventieassistentes of mondhygiƫnistes je helpen.