Over ons

Bij tandartspraktijk Jan van Nassau in Den Haag doen wij er alles aan om u een stralende glimlach te bezorgen. Niet alleen tijdens een bezoek aan onze tandartspraktijk maar ook tussen uw bezoeken door. Een schoon, gezond en sterk gebit geeft namelijk het zelfvertrouwen dat nodig is om te durven lachen en om zorgeloos door het leven te gaan. Althans zonder zorgen om jouw gebit.

 

De gezondheid van jouw gebit is ook de gezondheid van jouw lichaam

Vroeger dacht men dat het gebit los stond van de rest van het menselijk lichaam. Inmiddels weet men wel beter. Bacterien die via de mond zich het lichaam binnendringen kunnen grote invloed hebben op joud gezondheid. Met deze wetenschap is de gezondheid van jouw gebit en tandvlees belangrijker dan ooit. Met onze jarenlange ervaring proberen wij jouw gebit zo gezond mogelijk te houden. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan preventieve mondzorg. Voorkomen is immers beter dan genezen.

 

Meerdere expertises in één tandartspraktijk

Om de best mogelijke zorg te bieden geloven wij in het hebben van meerdere experts in één tandartspraktijk. Zo hoeven wij jou niet direct door te verwijzen naar een gespecialiseerde tandarts die jou verder niet kent. Daarom werken wij met meerdere tandartsen en mondhygiënisten in één tandartspraktijk, elk met zijn of haar eigen expertise. Hiervoor zijn extra opleidingen, trainingen en masterclasses gevolgd om altijd op het hoogste niveau te kunnen presteren.