Over ons

Het verhaal achter Tandheelkundig Centrum Jan van Nassau

 

 

Bij tandartspraktijk Jan van Nassau in Den Haag doen wij er alles aan om u een stralende glimlach te bezorgen. Niet alleen tijdens een bezoek aan onze tandartspraktijk maar ook tussen uw bezoeken door. Een schoon, gezond en sterk gebit geeft namelijk het zelfvertrouwen dat nodig is om te durven lachen en om zorgeloos door het leven te gaan. Althans zonder zorgen om jouw gebit.

Benieuwd naar onze praktijk? Neem een virtuele tour.

De gezondheid van jouw gebit is ook de gezondheid van jouw lichaam

Vroeger dacht men dat het gebit los stond van de rest van het menselijk lichaam. Inmiddels weet men wel beter. Bacteriën die via de mond zich het lichaam binnendringen kunnen grote invloed hebben op jouw gezondheid. Met deze wetenschap is de gezondheid van jouw gebit en tandvlees belangrijker dan ooit. Met onze jarenlange ervaring proberen wij jouw gebit zo gezond mogelijk te houden. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan preventieve mondzorg. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Meerdere expertises in één tandartspraktijk

Om de best mogelijke zorg te bieden geloven wij in het hebben van meerdere experts in een tandartspraktijk. Zo hoeven wij jou niet direct door te verwijzen naar een gespecialiseerde tandarts die jou verder niet kent. Daarom werken wij met meerdere tandartsen en mondhygiënisten in één tandartspraktijk, elk met zijn of haar eigen expertise. Hiervoor zijn extra opleidingen, trainingen en masterclasses gevolgd om altijd op het hoogste niveau te kunnen presteren.

Gecertificeerde tandartspraktijk

Bij Tandheelkundig Centrum Jan van Nassau vinden we kwaliteit belangrijk. Dit blijkt ook uit de certificeringen van de tandartsen in onze tandartspraktijk en die van onze tandartspraktijk zelf.

 

  • Tandheelkundig Centrum Jan van Nassau is een door het KNMT erkende tandartspraktijk (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde)
  • Onze praktijk is aangesloten bij het NVTS (Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde)
  • De tandartspraktijk is ISO 9001 gecertificeerd (het is dé wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid)
  • Lid van de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie)
  • Aangesloten bij het ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen)
  • Ingeschreven in het KRT (Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen)
  • Lid van het Ivoren Kruis
  • BIG-geregistreerde tandartsen